Start judo op 03/01/2021

Vooreerst wensen wij u allen een fijn eindejaar toe en de allerbeste wensen voor 2021.

Laten we hopen dat we in 2021 veel judoplezier mogen hebben en dat Corona tot het verleden mag gerekend worden.

Tenzij tegenbericht van de federale overheid starten de judotrainingen voor de – 12-jarigen terug op 03/01/2021. De locatie en uren blijven ongewijzigd.

Helaas zijn er nog geen trainingen voor de derde groep mogelijk. Laten we hopen dat deze snel kunnen aansluiten.

DINSDAG 

19:00 – 19:45 uur (1e groep) en 19:45 – 20:30 uur (2e groep) 

ZONDAG 

09:00 – 09:45 uur (1e groep) en 09:45 – 10:30 uur (2e groep)

Onze veiligheidsmaatregelen van voorheen blijven gelden. Mogen wij u vragen deze strikt op te volgen.

*Alle personen ouder dan 12 jaar dragen een mondmasker zodra het gebouw betreden wordt.

*De ouders (of familieleden) die hun kind komen afzetten of ophalen verzoeken wij enkel het sas te betreden. Enkel de judoka betreedt het trainingslokaal.
Aan de toegangsdeur zal een lid van de judoclub u verder helpen. De judoka’s noteren hun aanwezigheid op de daarvoor voorziene lijst.
*Wanneer iemand voor u in het sas aanwezig is, verzoeken wij even om buiten te wachten. Hanteer ook buiten de afstandsregel.

*Bij het betreden en het verlaten van het trainingslokaal worden de handen ontsmet met een ontsmettingsgel die we ter beschikking stellen.

*Ouders (of familieleden) die tijdens de training ter plaatse blijven wachten kunnen plaatsnemen in de daarvoor voorziene ruimte. Er zullen stoelen geplaatst worden op voldoende afstand van elkaar. We vragen om gedurende de training te blijven zitten en de afstand te bewaren. Hun aanwezigheid wordt genoteerd (naam en gsm-nummer) op de daarvoor voorziene lijst.
*Douchen kan ter plaatse niet.
*Kom reeds in judopak naar de training. Zo vermijden we dat er teveel volk in de kleedkamer aanwezig is.
*De matten zullen telkens na de training ontsmet worden.
*Tijdens het wachten op de aanvang van de training blijft u op de daarvoor voorziene plaats. Er mag geen contact zijn tussen judoka’s van verschillende groepen.
*Als u ziek bent, blijft u thuis.
*Als u rechtstreeks in contact bent geweest met een persoon die positief is getest op Covid verzoeken wij om 10 dagen niet naar de training te komen.
*Indien uzelf als judoka of bezoeker positief bent getest, dient u dit onmiddellijk telefonisch te melden aan de voorzitter Tielemans Joeri (0477/735869).

Het bestuur