Tatami

Judo wordt beoefend op een mat, genaamd tatami. Hier vind je alle informatie over activiteiten op en rondom de judomat (tatami). Onderandere de trainers, de technieken en meer. 

Wie is wie?

Onze trainers

In onze club zijn er enkele hoofdtrainers en daarnaast hulptrainers die de kinderen in groep 1 en 2 helpen om de technieken onder de knie te krijgen. Hier kan je ze alvast even leren kennen:

Jan

Jan Van Holder

Hoofdtrainer 
5e dan

An.jpg

An De Roost

Hulptrainer – Aspirant Initiator
1e dan

Renaud (1)

Renaud Henssens

Hoofdtrainer groep 2
1e dan

Miranda

Miranda De Haen

Hulptrainer
1e dan

Nikita Dekens

Hoofdtrainer groep 1
1e dan

Sofie2

Sofie Van De Putte

Hulptrainer – Aspirant initiator
1e Dan

Gunther

Günther Verdickt

Hulptrainer
1e Dan

femke

Femke Guldemont

Hulptrainer – Aspirant initiator
1e KYU

20210131_110453[1]

Margot Degruytere

Hulptrainer – Aspirant initiator
1e KYU

Elliot

Elliot Delaunois

Hulptrainer – Aspirant initiator
1e KYU

Anton Van Zeebroeck

Hulptrainer – Aspirant initiator 
1e KYU

Filip-p1gbao6o6svxd6o2wo0kc4jwkub68m4t3dcyy0jhzk

Filip Kozlowski

Hulptrainer – Aspirant initiator
1e KYU

Om onze kids te motiveren

Judoka van het jaar

‘Judoka van het jaar’ werd jaren geleden in het leven geroepen om onze jeugdjudoka’s (elk in hun leeftijdscategorie vanaf U9) extra te motiveren om deel te nemen aan allerlei judo-activiteiten. Per kalender worden de resultaten bijgehouden en worden de judoka’s die de meeste punten hebben verzameld in de bloemetjes gezet.

Technieken

IMG-20220205-WA00331

Hoe verzamel je punten?

Laat het ons weten!

Bij elke deelname aan bovenstaande activiteiten zal dit bijgehouden worden. Indien er op een provinciale training niemand aanwezig is voor de aanwezigheden, stuur ons dan een mailtje info@judoclublennik.be  

Tussenstand U9

Tussenstand U11

Tussenstand U13

Tussenstand U15+

Hoeveel lessen moet ik doen?

Wanneer de trainer je klaar acht tot een verhoging van de gordel zal jou dit ruimschoots op voorhand worden medegedeeld. Een lijst met namen van leden die aan een examen zullen deelnemen, zal samen met de voorop vastgelegde data worden opgehangen aan het infobord in de oefenzaal.

Een verhoging van de gordel wordt bepaald aan de hand van het aantal trainingen, leeftijd, gedrag in de les en de kennis.

Examenboekje

Hier vind je ook een bundeltje terug waar iedere judobeweging per gordelgraad door een afbeelding stap voor stap wordt uitgelegd.

Een handig hulpmiddel dat je kan inkijken (en uitprinten indien je dat wenst) om goed voorbereid op het examen te verschijnen.

Wist je dat?

Kind-oudertraining

Eén keer per jaar nodigen we alle ouders uit om samen met hun kind de judomat te betreden om samen judo te doen, in spelvorm weliswaar.

Dit gaat meestal door in januari/februari want na de kind-oudertraining wordt dan ook de nieuwjaarsdrink gegeven en proosten we op de start van een nieuw judojaar.